heerlijk gewandeld :)

Dogboek > heerlijk gewandeld :)

zo net heerlijk een uurtje buiten wezen wandelen :-) doet je toch wel goed hoor in de frisse avondlucht.. wel een beetje last van mijn arme want mevrouw Lady is zo waaks in het donker dat ze echt niet lief naast je gaat lopen maar konstant overal op af wil gaan.. zit op hondentraining maar na de training heeft ze toch lak aan de regeltjes hoor :'( als ik der dan wil corriseren doet mevrouw net alsof ze in elkaar geslagen word om vervolgens toch weer hetzelfde te doen want tja vrouwtje lief vind het dan toch weer zielig als ze zo doet.. pfffffffffffffffffffff sorry ik ga nu haast over mijn nek Lady laat via haar achterwerk weten dat ze het er niet mee eens is ieuw wat een lucht!!

voor de rest gaat het nu beter lady krijgt nu sinds een klein weekje natural choice adult lam en rijst en ze eet nu super en der vacht ziet er ook al beter uit! ondertussen ook gemerkt dat het waarschijnlijk geen voedselallergie is maar echt een pollen allergie.. ik heb het uitgetest door hoor een aantal uren binnen te laten en haar wat later uit te laten dan normaal... haar rode vlekken en der ene oog zag er veel beter uit(kan er alleen 1 zien want aan der andere kant is ze zwart ;-) ). toen ik weer met der uit ging kreeg ze weer veel rodere vlekken en een giga dik rood oog! nou het kan dus haast niet anders dan dat ze hooikoorts heeft! (heb er zelf ook last van dus weet een beetje hoe het eruit ziet en voelt arm beest :'( .. nu maar even googlen wat ik daar weet tegen kan doen..

nou heb weer aardig wat geschreven, ga nu even uitzoeken waar ik er wat tegen kan halen en dan lekker mijn bedje in.

truste allemaal!

Door honden page profiel Clau & Kids en Jessie & LokiClau & Kids en Jessie & Loki op 09 mei om 23:40



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij heerlijk gewandeld :)


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^