Mijn vrouwtje was ziek.

Dogboek > Mijn vrouwtje was ziek.

Goede morgen lieve baasjes,
Gisteren voelde ik me een beetje raar...de wekker van mijn vrouwtje liep af zoals die dat iedere ochtend doet maar dit keer bleef mijn vrouwtje liggen.
Ze maakte ook hele vreemde geluiden.
Ik ben naast haar bed gaan zitten en heb haar een lik over haar neus gegeven waarna ik met zacht gepiep geprobeerd heb haar op te vrolijken.
Mijn vrouwtje zei dat ik braaf was, gaf me een aai over mijn kop en kriebelde achter mijn oren waarna ik toen bij haar ben gaan liggen.

Na een tijdje sprong mijn vrouwtje uit bed maakte hele rare geluiden in de badkamer...ik ben direct achter haar aan gelopen en heb mijn poot op haar been gelegd en gaf een zachte waf.
Ik hoorden iemand anders zeggen dat mijn vrouwtje ziek was...zou ze misschien teveel gras gegeten hebben?
Later die ochtend heeft iemand mij en mijn zusje uitgelaten...ik heb snel mijn behoefte gedaan en ben daarna direct terug gegaan en ben bij mijn vrouwtje op het bed gaan liggen.
De hele middag heb ik haar gezelschap gehouden terwijl ze sliep en als ze weer teveel gras gegeten had heb ik haar getroost en haar bewaakt zodat niemand bij haar kon komen.

In de avond liep ze weer wat rond maar werd ik wel uitgelaten door anderen waar ik niet blij mee was.
Ik vind het leuker als mijn vrouwtje me uitlaat, dat vind ik gezelliger en vertrouwder.

Vanmorgen zijn we weer gezellig samen naar buiten gegaan en ben ik blij dat mijn vrouwtje weer voor me zorgt.

Een lieve poot, Tobie.

Door honden page profiel MarianMarian op 20 februari om 06:40



@ Marie-Rose & Tibootje, Ik ben erg blij dat mijn vrouwtje weer beter is...nu kunnen we samen stoeien en ravotten buiten. Een lieve poot, Tobie. @ *Aly & Laycka*, haha, nee dat gras is me niet echt bevallen nee...maar het klopt, een hond voelt gelijk als er iets mis is met zijn/haar baasje/vrouwtje. Hij vond het wel vreemd allemaal maar is steeds bij me geweest...Jelly was ook wel in de buurt maar iets minder. Misschien omdat ze een teefje is?

Ach Tobie dat is niet leuk als het vrouwtje ziek is !! Maar gelukkig heeft ze jou om haar dan wat op te beuren en kunnen jullie ondertussen terug samen op stap !

Ah, wat lief van Tobie! Honden voelen dat meteen en willen je dan troosten. Fijn dat je vanmorgen weer met Tobie naar buiten kon! En.... niet meer zoveel gras eten vrouwtje :-)

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Mijn vrouwtje was ziek.
Mijn vrouwtje was ziek.
Mijn vrouwtje was ziek.
Mijn vrouwtje was ziek.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^