Bess, Kip en Suus/Guus/Truus

Dogboek > Bess, Kip en Suus/Guus/Truus

1 Januari 2012 hebben we met heel veel verdriet onze BassetHound "Bess" moeten laten inslapen omdat ze niet meer de kracht had de sepsis te boven te komen. Wat een vreselijke klap was/is dat! Ze is 11 jaar en 7 maanden bij ons geweest en was altijd vrolijk, vreselijk lief en mega grappig :-) Wat missen we haar :'(



Kip hebben we uit Belgiƫ opgehaald nadat hij uit Spanje was gered. Hij was toen zo'n 4-5 jaar en is inmiddels 6 jaar bij ons. Van een veel te opgewonden angstige hond is hij uitgegroeid tot een lieve, stoere, gevoelige maar ook nog wat neurotische hond die veel angsten kwijt is maar sinds kort ineens bang voor de afwasmachine is.
Hij mist Bess ook, is zijn houvast kwijt en is plotseling de oudste. Dat is wel even wennen maar met puppy Suus kan hij het inmiddels uitstekend vinden :-)



Suus/Guus/Truus

Een nieuw meisje, nu bijna 3 maanden 'oud'. Vrij snel na het overlijden van onze Bess gekocht. Een Golddust Yorkshire Terrier. Dat is een Yorkshire maar met andere kleuren: wit/karamel.

Wat was ze piep toen ze bij ons kwam en we moesten echt wennen want een nieuw meisje gaf gemengde gevoelens zo kort na de, echt wel tragische dood van Bess.
Nu is ze ruim 2 weken bij ons en alles loopt op rolletjes: Suus hoort bij ons! :-)
Ze is leuk, pittig, een bolletje pluis, snel in bijna alles (eten doet ze nog op haar dooie gemakkie), is moeilijk te fotograferen als ze wakker is want (nog) veeeeel te bewegelijk haha en onwijs grappig. Echt een pittige tante. Laat het kaas niet van dr brood eten maar kent al heel wat grenzen. Ze vindt Kip en anderen buiten helemaal geweldig en begroet iedereen met veel enthousiasme Ze vindt iedereen leuk en lief, mens en hond. Een heerlijke pup waar we enorm van genieten.

Door honden page profiel Suus Q.Suus Q. op 15 februari om 09:38



veel sterkte komende tijd!! liefs Marielle

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Bess, Kip en Suus/Guus/Truus

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Suus Q.:
Bess, Kip en Suus/Guus/Truus


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^