Net een aantal weken op de wereld, en nu al steeds ziek..

Dogboek > Net een aantal weken op de wereld, en nu al steeds ziek..

Ziektebeeld:

Toen harley 8 weken oud was konden wij hem ophalen bij de fokker. Na een halfe ochtend bij de fokker doorgebracht te hebben, zijn we begonnen aan de terug reis. Eenmaal thuis aangekomen hebben we heb laten wennen aan onze chiwawa, en alles verlies soepel.

Dagen gingen voorbij en voor dat ik wist was het tijd voor zijn inenting. Ook hier was er nog niks aan de hand, maar een paar dagen later vroegen we ons af of we niet verder moesten met ontwormen, en belde met de DA. Deze gaf aan ons mee Milbemax een pil speciaal voor het ontwormen. Vanaf hier was het eigelijk binnen een paar dagen mis en Harley onze Amstaff begon ziek te worden. Zwaar aan de diarree met uiteindelijk braken werd van kwaat tot erger, en ik zocht de arts weer op.
Hij kreeg AB voorgeschreven, had geen koorts en was nog steeds levendig. Eenmaal thuis aangekomen zijn we met de AB begonnen, en het advies was geef hem rijst en gekoote kip. Braken, braken, en het bleef er allemaal niet in en de rijst was zo roze van de AB.

De DA wou het maar aan blijven kijken, maar ik was het zat. Ik heb op zondag een afspraak afgedwongen, en ben naar de dienstdoende DA gegaan. Hier brijg hij naar inzicht van de arts antibraak injectie, en AB injecties, en de AB kuur moest ik wel afmaken.
Dagen gingen weer voorbij en het ging steeds beter met Harley en evan voor 1 a 2 dagen was alles zelfs stabiel, maar helaas was dit voor korte duur. In middels zijn we weer al 1,5 week onderweg met de zelfde symtomen, behalfe het braken dan. Zijn ontlasting is nu weg naar het lab voor een driadaagse onderzoek om te kijken of het Giardia is of niet. Maar ik ben het wel zat want de pup heeft nog geen moment rust gehad, en inmiddels begint onze chi ook te spugen. Al die tijd is onze chi de dans ontsprongen, maar ook begint ziek te worden, en ik ben bang dat we voorlopig nog niet klaar zijn...

:'( :'(

Door honden page profiel Dennis en H & HDennis en H & H op 29 januari om 09:11



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Net een aantal weken op de wereld, en nu al steeds ziek..

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Dennis en H & H:
Net een aantal weken op de wereld, en nu al steeds ziek..


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^