Opa Max

Dogboek > Opa Max

Ik heb nog maar net deze site ontdekt.Maar heb toch al een vraagje. Mijn hond is enorm oud voor zijn ras. Een pyreneese berghond van ruim 13! Weet iemand nog leuke activiteiten voor zo'n oude heer? We doen al verstoppertje met brokjes, en een goed gevulde kong. Maar ik merk echt nu hij minder ver kan lopen dat hij zich verveelt. Wie kan mij helpen om de laatste maanden (ik hoop natuurlijk jaren) van mijn Maxje nog spannend en aangenaam te maken?
Wendy

Door honden page profiel Max en wendyMax en wendy op 19 januari om 00:49



Hai Wendy, Wij hebben pas verschillende touw speeltjes erbij gehaald, en we merken dat de oudere honden bij ons, dat toch ook best leuk en lekker vinden om mee te spelen of om op te kouwen. Wij hebben ze bij een tuincentrum gehaald (IT). en de rechthoekinge zonder franje en toestanden, vinden zij het leukst-ook de jongste hond kouwd er graag op, dus wie weet... Gr.

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Opa Max
Opa Max

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Max en wendy:
Opa Max


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^