En toen was de vakantie voorbij!

Dogboek > En toen was de vakantie voorbij!

Arme Gizmo, hij is meteen helemaal van slag. Mijn vakantie is voorbij en daarbij gaat zijn dagelijkse portie aandacht van mij opeens drastisch omlaag. Natuurlijk krijgt hij nog wel knuffels en aaitjes van Tamara (onze pupsitter) maar dat is schijnbaar nog niet hetzelfde. Hij gaat namelijk naar ons op zoek als wij er niet zijn, de trap op en naar de eerste verdieping.

Eerst op zijn dooie gemakkie de voerbakken van de katten leegeten (actie ondernemen: ook een kattenluik in de deur van de kattenkamer) dan rondsnuffelen in de badkamer (en schijnbaar is hij al weer vergeten dat hij de badkamer niet leuk vindt) en er een hoopje achterlaten.

Dan door naar de zolder. En schijnbaar daar in een warm hoekje in slaap gevallen. Want toen ik thuis kwam was hij daar nog steeds, en hij moest me toch nodig een plasje doen.. snel naar beneden getild onder druk gemopper "Wat doe je dan ook boven ,sukkel? Je weet toch dat je geen trap mag lopen..en je durft niet eens naar beneden!"

Afijn, wandelingetje gemaakt en daarna mij gezelschap gehouden tot Jasper thuis was.

En bij het avondwandelen zowaar kennisgemaakt met een hele lieve pitbull! Gizmo was eerst weer een watje, piepen blaffen en janken en hard wegrennen (tsja, hij loopt nu nog los) terwijl ik met het andere baasje aan het praten was. De pitbull zat aan de lijn, maar was erg nieuwsgierig naar dat onderdeurtje dat maar bleef piepen. Uiteindelijk had onze held zich achter mijn benen verschanst om daar te gaan blaffen. En toen deed ik zomaar een stap opzij en stond hij recht tegenover die andere hond. Oeps. Voorzichtig snuffelen en de pitbull een lik om zijn snuit gegeven. Maar ja..toen wou de pitbull weer spelen. En dat werd Gizmo toch echt iets teveel. Hoe zou jij je voelen als een groot monster van bekant 40 kilo opeens begint te springen en jou uitdaagt?

Door honden page profiel IlonaIlona op 15 november om 11:49



Haha!! ja dat is schrikken, maar ik ben toch meer een held in die dingen. Ik durf die groten honden zelfs uit te dagen, zodat ik moet rennen voor mijn leven haha!! Alé dat meen ik toch. Maar je hebt op een ander gebied weer meer lef dan ik, want ik durf geen trappen te lopen, ook niet op school. Zelfs niet voor hele lekkere snoepjes, maar ik vind het ook gewoon niet van belang om dat te kunnen, baldadigheid uithalen is veéééééeel belangrijker in het leven!!!!! Ik heb zojuist een aardappel gepikt haha!! Ze moesten er mee lachen, dat was niet echt de bedoeling!! Als broer iets steelt lachen ze er ook niet mee. Wist niet goed wat ik met die patat moest doen, en vrouwke pakte hem op en gooide hem weg. Flauw hoor!! Was een leuk balletje voor te vernielen en daarna op te laten poetsen door het vrouwke!!!! Zo doet broer het ook, ik moet het meer stiekem doen zegt Yenzo. Moet ik op mijn te doen lijstje schrijven. Ze waren mij daar juist weer eens kwijt, zat achter weer verdiept in het gras en zand, graven dus... Heel goed gedaan van mezelf, want ze hebben hier juist de grote poets gedaan en nu moest ik toch zorgen dat ze weer wat te doen hadden morgen haha!! Zo zie je maar ik hou ze goed bezig haha!! En jij ook, met je binnen poepen haha!! Verstoppertje doen kan ik hier in dit huis niet, is niet zo groot!! En de badkamer is verboden terrein!! Awel fijn nog eens te lezen hoe het met je gaat, lieve pootjes je vriendje Raico. Trouwens wat spijtig dat je vrouwke werken is, met vrouwke is veel plezanter ik weet dat want ik heb nog geen dag zonder gedaan. Moet binnenkort ook gaan wennen zegt ze. Maa rik heb nog even!! En ik krijg geen pupsitter!!!!!!!!!!!!! Verdorie!!!!!!! Je boft maar met je vrouwke en baasje. Doe ze maar de groetjes van mijn vrouwke en baasje

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij En toen was de vakantie voorbij!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^