Wel verdikkie

Dogboek > Wel verdikkie

Het vrouwtje was vandaag boos op mij :'( ik snap er niks van.
Terwijl ik eigenlijk degene ben die boos op haar zou moeten zijn, net andersom dus!

Het begon er vanochtend al mee dat het vrouwtje zich verslapen was. Ze kwam pas om half 9 beneden in plaats van 7 uur. En tsja, aangezien ik nog steeds een beetje last van mijn maagje heb door het nieuwe voer was het op zijn zachtst gezegd een beetje een bende beneden.

Gelukkig was ze toen nog wel heel lief tegen me, ze kriebelde wat over mijn buikje en toen trok ze haar jas aan om te gaan wandelen. En toen werd ze boos op me! Zonder reden nog wel!

Nou ja, niet helemaal zonder reden. Er bestaat een kansje dat ik probeerde om in haar vingers te happen. En heeeeeel misschien was ik een beetje druk en blij, waardoor ik niet zo heel goed luister als het vrouwtje "Néé!" zegt. Maar dat is toch geen reden om boos op de bank te gaan zitten en mij helemaal te negeren? Nou vraag ik je...

Afijn, na vijf minuutjes had ik eindelijk de riem om en zijn we gaan wandelen. En toen werd ze wéér boos. En weer zonder reden.
Nou ja, misschien dat ik maar in de riem bleef bijten. En toen steeds tegen haar benen aan wilde lopen. Ook haar schoenen (de schoenen van het baasje! Haha. Die zijn haar veels te groot man!) zijn heel erg interessant om in te happen. En toen werd ze dus boos. Twee keer een boos vrouwtje terwijl ik mijn ontbijt nog niet eens op had!

Na het ontbijt hebben we wat gespeeld en heeft het vrouwtje AF met mij geoefend. Ik ben er heel goed in als je het mij vraagt, ik snap alleen niet waarom het vrouwtje altijd begint te lachen als ik naar de achterdeur wandel om daar te gaan liggen. Maar na een tijdje werd ik volgens het vrouwtje veel te druk. Dus moest ik verplicht een uurtje slapen! Niet te geloven. Net als het leuk begint te worden. Goed, misschien dat ik een beetje wild en happerig wordt als ik het leuk heb. Maar dat is toch geen reden om te gaan slapen?

Na mijn dutje ging het vrouwtje stofzuigen en dweilen, want tsja, mijn plasje ophouden gaat nog niet zo heel goed. Wordt ze verdikkie weer boos! Terwijl ik haar juist zo goed beschermde tegen het enge stofzuiger monster! En vergeet die gemene dweil niet! Het vrouwtje werd zelfs zo boos dat ze het baasje vroeg om ALSJEBLIEFT met mij te gaan wandelen zodat ik niet meer in de weg liep... :'(

Wat denken jullie? Vindt het vrouwtje mij nog wel lief?

Oh wacht! Het vrouwtje roept! Ze wil mijn buikje kriebelen, yay!

Ohhh..vingers...*hap*

Door honden page profiel IlonaIlona op 30 oktober om 20:09



Je schrijft echt héél leuk! TOP verhaaltje!! De onze wilt ons ook beschermen tegen de stofzuiger en dweil haha!! Met zijn 15 weken is dat een kostelijk gezicht!

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Wel verdikkie


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^