Schots weekend

Dogboek > Schots weekend

Eergisteren ben ik met mijn baasje naar het Schots weekend in Deinze geweest (http://www.schotsedagen.eu/). Ons flyballteam (http://www.flyballjumpers.be/) had er de kans om nog eens te laten zien wat ze waard zijn en hoewel ik niet mee doe, wou ik het voor geen varkensoren van de wereld missen.

Ik hoop dat ze tevreden zijn van mijn aanmoedig-kwaliteiten? Maar ik heb in elk geval ook een extra poging gedaan, opdat iedereen mij toch leuk zou vinden (ook al heb ik momenteel mijn kuren op flyballtraining) ik ben ze namelijk allemaal persoonlijk even gaan knuffelen. Extra punten voor mijn knuffelfactor.

Met mijn blaffende aanmoedigingen heb ik zelfs de presentator van het flyballevent (Stanny) kunnen overtuigen dat ik eigenlijk wel mee wou doen. Maar daar ben ik zelf nog niet zo zeker van, het lijkt me allemaal nogal gevaarlijk, zo snel lopen over sprongetjes, om dan tegen de flyballbak te springen zodat het balletje eruit floept... met de kans dat ik in al mijn hevigheid mezelf pijn doe. Laat het maar, ik denk er nog wel even over na.

Leukste nieuws van de dag was toen Jacky (een trainer) mijn baasje informeerde over de fotowedstrijd. Elke vier maanden brengt onze hondenclub een magazine uit, genaamd: de WAF, en deze keer had Angie, mijn bazinnetje, een foto van mij ingezonden (dezelfde als mijn profielfoto op hondenpage & de foto die je kan zien links boven)... en deze heeft blijkbaar gewonnen. De winnaar komt op de voorpagina en ontvangt een grote poster van zijn/haar foto, heb ik gelijk ook behangpapier voor mijn deel van ons toekomstig huisje. De WAF zelf heb ik nog niet gezien, maar de foto zou omkaderd zijn door roostinten en zo gauw ik hem zie, zal ik hem posten op deze website, zodat jullie mee kunnen genieten van mijn 15 minutes of fame. De 15 minutes van de voorpagina worden trouwens verlengd door enkele minuutjes omwille van het artikel rasbeschrijving dalmatiërs dat Angie schreef ("De dalmatiër: een gespikkelde vriend(in))... ik zal daar ook een scan van nemen, zodat jullie mij allemaal beter kunnen leren kennen.

Verder hebben we aan het kasteel van Ooidonk gekeken naar de kunsten (schapendrijven) van border collies (in actie met schapen), roofvogels (maar ik mocht niet té dicht komen omwille van mijn verleden met vogels), caledonische dansen, een schots dorp (met leuke winkelstalletjes, waar je vooral veel kilts kon kopen) en nog zoveel meer. Er liep zelfs een halfnaakte schot in kilt rond, dat was spannend om te zien...

Het enige nadeel van de dag was ongetwijfeld het weer, ik denk dat ik nog nooit in zo'n plakkerige omstandigheden buiten mijn eigen nestje vertoefd heb en dat deel was niet onmiddellijk voor herhaling vatbaar. Uiteindelijk zijn we niet té lang blijven plakken, we waren thuis om een uur of acht: juist op tijd voor mijn diner. Ik kijk al uit naar woensdag, want dan heb ik een date met de mooie jongeman: Bruno, een bruine border collie (flyballexpert) met de liefste ogen in de hele wereld *zwijmel*

Maak er nog een prettige dag van!

Pootje,

Jolie

Door honden page profiel Angie, Jolie †, Sooki en Pipa SkyeAngie, Jolie †, Sooki en Pipa Skye op 23 augustus om 10:41



dankjewel :D over een dikke week gaan we weer, maar in Bilzen deze keer.

Leuk om te lezen,al met al een geslaagd weekend. En je staat op de voorpagina, nou dat zie ik je bent ook zo mooi. liefs Irene.

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Jolie

Foto's

Schots weekend
Schots weekend
Schots weekend
Schots weekend
Schots weekend
Schots weekend
Schots weekend
Schots weekend
Schots weekend
Schots weekend
Schots weekend
Schots weekend
Schots weekend
Schots weekend
Schots weekend
Schots weekend
Schots weekend
Schots weekend
Schots weekend
Schots weekend
Schots weekend
Schots weekend
Schots weekend
Schots weekend

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Angie, Jolie †, Sooki en Pipa Skye:
Date met Bruno
Schots weekend


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^