Dag 2, zindelijk

Dogboek > Dag 2, zindelijk

Vandaag de 2e dag dat we Daisey hebben.
Het is erg wennen een hondje bij je te hebben die je overal volgt.Het is flink elkaar leren kennen en het beste er van te maken.

Daisey is nog niet echt zindelijk. Tot die tijd ligt er in de kamer een matje waar ze ook op kan.Dit was bij de vorige eigenaar ook zo. Dit proberen we toch af te bouwen. Natuurlijk gaan we meerdere malen per dag naar buiten met haar. Maar binnen heeft toch de voorkeur.

Ze is nog maar 11 weekjes en moet nog wennen dus we hebben alle geduld. Ik lees veel op het forum hoe we dit het beste aan kunnen pakken.

Door honden page profiel Daisey & ZoëyDaisey & Zoëy op 02 augustus om 20:04



Hoi Wij hebben ook een chihuahua pupy van 11 weken... We hebben haar ook pas 2 weken nu... Ze heeft ook even moeten wennen aan een nieuwe huis en nieuwe baasje... Hier plaste en poept ze ook binnen waar ze wou... Maar ik heb het anders aan gepakt.. Smorgens wakker uit de bench en dan even buiten zetten en dan plast en poept ze... En dat moet je dan om het 1:30 doen.. Dat wil niet zeggen dat ze dan iedere keer wat doen maar als ze wat hebben gedaan dan moet je haar beloning geven en haar knuffelen en zeggen goed gedaan meid.Dan weet ze van he dat is goed wat ik doe.... En zo heb ik het in 2 dagen gedaan en nu doet ze niks meer binnen of in de bench.. Ze is nu zindelijk in 3 dagen tijd.. Nu gaat ze buiten plassen en poepen.... Zo hebben wij loena geleert om buiten haar behoeftens te toen.. En dat is ook nog goed gegaan... Misschien heb je er wat aan.. groetjes van ons pootje van loena en binky

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Daisey

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Dag 2, zindelijk

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Daisey & Zoëy:
Trots
's nacht piepen
Dag 2, zindelijk


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^