Jive bijna 9 maanden.

Dogboek > Jive bijna 9 maanden.

Hallo allemaal.
Ik ben Jive een reu van bijna 9 maanden oud. Ik ben een echte Golden Retriever, mijn echte naam is Cross Railway's Far Beyond Dispair maar dat onthoud niemand dus daarom heen ik Jive.

Mijn baasjes zijn Rosanne en Jimmy en die hebben samen voor het eerst een hondje genomen, en gelukkig mocht ik dat zijn.
Ik woon in ijmuiden, dat is lekker dicht bij het strand en spaarnwoude. Ik vind spaarnwoude heeel erg leuk. Daar kan ik lekker zwemmen en vies worden.

Mijn baasjes zeggen dat ik nu begin te pubberen... maar ik geloof er niks van:P ik vind alleen de plantjes leuk die in huis staan, die roepen mij altijd... Eet mij Eet mij...

Ik heb nu al twee cursusen gedaan, elke zondag ochtend om 7 uur weg.. pfff ook voor een hond is dat heel vroeg ( voor baasje nog erger).
Ik ga in September weer beginnen met de nieuwe trainingen, ik heb wel een paar keer jacht training gdaan. Ik vind het erg leuk maar niet elke dag hoor.
Ik hou van lekker spelen in de tuin en in het bos, ook lekker zwemmen en heeeeel vies worden behoort tot mijn favoriete bezigheid.
Als ik dat allemaal gedaan heb ga ik lekker languit liggen en slaap ik tot ik weer uit moet.

Mijn baasje zegt dat ik in oktober naar de hondenshow moet... samen met mijn broerjes en zusjes.
Ik ben benieuwd welke uitslag ik daar ga krijgen want mijn baasje wil graag dat ik als ik oud genoeg ben ook kindjes krijg....

Nou mensen ik weet even niets meer dus ik ga weer even slapen.

toedeloe

Door honden page profiel jimmyjimmy op 25 juli om 12:09



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Jive

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Jive bijna 9 maanden.

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van jimmy:
Jive bijna 9 maanden.


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^