Trixie

Dogboek > Trixie

Ik heb Trixie een boomer hondje 4 jaar geleden opgehaald bij een gezin toen was ze 5 maanden oud.Het gezin kon niet meer voor Trixie zorgen,geen tijd meer.
Ze kwam meteen op mijn schoot en ik kreeg een wasbeurt van haar, het eerste contact was gelegd.Ik was meteen helemaal weg van haar,zo vrolijk,ze ging ook zo met me mee alsof ze me al kon.
Meteen naar de dierenarts gegaan voor een onderzoek,ze moest nog een aantal inentingen hebben,een chip geplaats,ze was wel wat te zwaar,verder was alles prima in orde.
In het begin deed ze nog wel haar behoeftes binnen,maar kreeg al gauw door dat ze die buiten moest doen :-D Ze is heel nieuwsgierig en in het begin ook zeer ontdeugend O-) (wat dingentjes kapot bijten zoals kussentjes, kranten,telefoonboek,tafellaken er aftrekken,maar gelukkig nooit mijn schoenen).
Ze maakt nu niets meer kapot, maar ontdeugend is ze nog wel, dat maakt haar ook zo leuk,ze heeft een eigen willetje,dat vind ik prima zo.
We wandelen 4 keer soms 3 keer per dag we beleven daar beide veel plezier van.
Ik hoop dat we nog lang samen kunnen blijven.

Door honden page profiel IrmaIrma op 02 juni om 16:22



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Trixie

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Irma:
Trixie


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^