Mijn sterelisatie..

Dogboek > Mijn sterelisatie..

Het is nu ruim 24uur geleden dat ik gisteren ben gestereliseerd en ik voel me nog steeds sloom!
Gisterochtend om 09.00uur was ik met mijn baasjes bij de dierenarts. Er zijn daar altijd lieve assistentes, maar die dierenarts..altijd met z'n spuitjes..BAH!
Omdat ik zo erg loops was geworden net na de kerst, ik was zo ziek ervan, hebben mijn baasjes besloten om me te laten helpen.
Dus daar stond ik dan, even na 09.00uur op de onderzoekstafel. Precies 5kg! Mijn ene baasje bleef bij me, de ander ging terug naar de wachtkamer (die houdt zelf ook niet zo van prikken). Nou daar kwam die man hoor met z'n spuit, zo in m'n bilspier, ik heb het uitgeschreeuwd. Mijn baasje in de wachtkamer heeft me helemaal gehoord!
Gelukkig mocht ik bij ze in slaap vallen, op schoot in een dekentje. Na 5minuten was ik al van de wereld en nam de assistente me mee. M'n baasjes gingen met wat kleine traantjes weg...
Om 13.00uur heeft m'n baasje gebeld. Ik was alweer aan het rondkijken, maar ik moest nog even bijkomen. Om 15.00uur hebben ze me opgehaald en mocht ik mee naar huis. Natuurlijk ging ik aan m'n wondje zitten, dus moest ik zo'n gek babypakje aan:( En verder heb ik alleen maar geslapen. Ik wilde zelfs niets eten...zelfs geen EI!
Toen we rond 22.30uur naar bed gingen had ik wel een beetje trek en heb ik nog gauw m'n bakje met EI opgegeten! Heerlijk was dat! Vanmorgen heb ik gepoept, maar dat deed wel een beetje zeer! Nu lig ik heerlijk in m'n mandje..met een romper aan! Ik heb vandaag al zelf wat gegeten en gedronken..best wel weer lekker!
Maar nu ga ik weer ff een tukkie doen, ben nog niet klaar om al helemaal actief te zijn!

Pootje! Pip

Door honden page profiel Dafne & PipDafne & Pip op 06 mei om 12:05



Fleur is vorige week ook gesteriliseerd moest er om ook om 9 uur zijn kreeg mijn spuitje met veel gepiep en gebrul! Mocht gelukkig naar huis om 13.30 was ok nog groggy maar was de volgende dag al wat fitter ben nu terug de speelse puppy en doe nog ergere streeken dan ervoor heb geen last meer van de operatie

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Mijn sterelisatie..

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Dafne & Pip:
Mijn sterelisatie..


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^