djenga

Dogboek > djenga

hoe djenga in mijn leven is gekomen?
djenga is mijn aussie,redmerle en een schat van een hond.
toen ik het ras australian shepherd voor het eerst zag op de hondeschool was dat geen leuke ontmoeting voor mijn middelste border gaelach,we trainden samen in de behendigheid maar deze aussie had de gewoonte om honden te bijten terwijl ze met hun achterste naar de aussie stonden,in de hondenwereld betekent dat dat de andere hond niet bestaat.
maar de manier van lopen,het werken en het gericht zijn op de baas intrigeerde me net zoals de kunst om in alles ,goed, te zijn zoals bijv flyall,doggy dance en frisbee.
toevallig kwam daar iemand met een mooie aussie die daar ook mee fokte en maakte ik kennis met haar op een ongedwongen manier,toen speelde de gedachte nog niet om er een aussie bij te nemen maar wel de verwondering over hoe en wat een aussie is.
haar oudste hond chillie,ook een red merle zou gedekt worden en na een tijdje met haar opgetrokken te zijn en de aussie leren kennen begonnen bij mij de kriebels...........
chill was gedekt en ik ben er de volledigee weg van haar zwangerschap en geboorte b ij geweest..........zo mooi.
toen de laatste pup er uit kwam(djenga nu)klikte er iets bij mij en heb ik hemel en aarde bewogen om haar te mogen opvoeden..............mijn man was het er absoluut niet mee eens,hij vond twee genoeg............had toen al twee borders.
maar ik was daar elke dag te vinden en ik werd steeds vastberadener................deze pup zou bij ons komen............en uiteindelijk is dat ook gebeurd.
mijn man was eerst helemaal niet blij met onze drukke aussie maar als je die twee nu ziet en als je djenga leert kennen is het een hond die je never nooit meer tegenkomt in je leven.
ze is niet de gemakkelijkste maar wel de liefste...........

Door honden page profiel anjaanja op 01 april om 15:57



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij djenga

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van anja:
djenga


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^