5 maanden

Dogboek > 5 maanden

Ik ben Skippa, een Syberische Husky (reu)

Gister ben ik dan eindelijk 5 maanden geworden. En mijn baasjes vinden het geweldig. Enige probleem is dat ik nu ook heel erg aan het puberen ben (sinds een week) Alles wat ik tegen kom wat van stof is wil ik kapot scheuren. Vandaag heb ik dan ook mijn kussen in mijn bench kapot gescheurd. Nu mag ik eventjes zonder. Ook vind ik het heerlijk om op de muren en gordijnen te kauwen. Zodra mijn baasjes mij hebben gecorrigeerd ga ik achter hun aan. Ik vind het heerlijk om ze te plagen met hun kleren te pakken en hard te trekken.

Tegelijkertijd heb ik geleerd om te apporteren. En doe dit met plezier in de huiskamer.

Ik ben zaterdag mijn laatste hoektand verloren en heb nu dus alles gewisseld! Wel jammer (vind ik) want nu kan ik nog niet goed bijten en dingen vast houden. Wat mijn baasjes erg leuk vinden.

Ik lig nog heerlijk groot gedeelte van de dag te slapen, maar ik eet al steeds beter! Wat ik echt heerlijk vind is om bij de achterdeur op de deur mat te liggen, en dan te slapen met mijn kop scheef en op mijn rug met mijn poten in de lucht! Het ligt echt zo heerlijk dat ik niks anders wil!
Vorige week was ik al 17,4 kg! En kan nu eindelijk de trein in en uitstappen.

Samen met mijn vrouwlijke baasje reis ik gemiddeld 4x in de week met het ov (trein en bus). Ik vind het nog wel eng als de trein voor mij tot stilstand komt en de deuren open gaan. Maar Met veel moeite stap ik toch wel in.

Ook begin ik steeds meer te mopperen, wat mijn baasjes geweldig vinden. Als ze wat tegen me zeggen dat maak ik allemaal geluidjes als reactie, of ik ga blaffen.

Door honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers op 11 november om 18:25



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

5 maanden
5 maanden

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^