Sunny geopereerd!

Dogboek > Sunny geopereerd!

Sunny is gisteren geopereerd... Na allerlei klachten, het afwegen van alles, raadplegen van 2 dierenartsen en toen ze weer ziekjes werd heb ik besloten het te laten doen. Sunny komt uit n asiel, ik heb haar nu 10 maanden en ze is 10 jaar oud.

Ze hebben gister een sterilisatie gedaan waarbij de baarmoeder ook verwijderd moest worden omdat deze toch onrustig bleek. Ook is er 1 tepellijst verwijderd en achterin aan de andere kan kant ook 1 grote knobbel.Er zitten 40 nietjes in haar buik! Best veel voor zo'n kleine hond!

Ik heb de hele nacht op de bank geslapen om haar in de gaten te houden. Vanmorgen ging het gelukkig al best aardig. Ze wilde eten en drinken, kwispelde al en liep een klein stukje door het huis. Nu wil ze steeds bij me liggen en geaaid worden!

Ik hoop dat het herstel verder ook spoedig verloopt. Volgens mij is Sunny een sterke hond, een kleine bikkel!

Als tip kreeg ik mee een babyrompertje te kopen in plaats van de bekende kap, dit werkt heel goed! Prima oplossing voor kleine hondjes!

Groetjes van Sunny

Door honden page profiel SunnySunny op 21 september om 12:02



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Sunny geopereerd!
Sunny geopereerd!

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Sunny:
Sunny geopereerd!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^