Over Rebecca

Mijn naam is Rebecca en ik ben 22 jaar oud. Samen met mijn vriend Michael hebben we 3 huisdieren. De Berner Sennenhond Krissy, de Europese korthaar Mowgli en de Main Coon Zoey (allebei katten). 

Mijn vriend is altijd meer een kattenmens geweest en ik altijd meer een hondenmens. Krissy is dan de allereerste hond die echt van mij is. Ze is ook echt als een baby voor me (45 kg baby dan). 

We hebben Krissy in de buurt van Rotterdam bij een geweldige fokker gehaald. De fokker was dan ook echt gepassioneerd in het fokken maar dan liever rustig aan. Ze liet haar teven dan ook maar een keer in de 2 jaar dekken. Krissy heeft de eerste weken van haar leven op een boerderijachtig erf gespendeert en het heeft ook een goede indruk achtergelaten.

Krissy is echt de allerliefste knuffelbeer die ik ooit heb gezien, ook met andere dieren heeft zij geen problemen. Ze is ook echt het aller trouwst aan mij. Als ze een vlieg ziet langs komen wil zie die zelfs al een lik geven. Gewoon ontzettend lief. 
We zijn ontzettend gelukkig met ons gezin op deze manier en zouden er niks aan willen veranderen.

Krabbels aan Rebecca


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Rebecca heeft 29 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Rebecca zeer positief gewaardeerd bij 1 waarderingen.

Berichten en online status
Rebecca was voor het laatst online 7 jaar, 5 maanden, 3 weken, 3 dagen, 15 uur, 19 minuten, 44 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^