Over patricia

Hallo allemaal! 

Even een voorstelling, 

Pebbels, kruising jackrussel/chihuaha ondertussen al weer 3 jaar en super lieve knuffelige graag bij me baasjes zijnde hond. Ik loop graag buiten om te snuffelen en te rennen zolang de andere honden me maar een beetje rustig behandelen. Sinds kort hebben we er een bij. Die is best af en toe veel ste druk maar vind het stiekem ook wel heel leuk! Leef weer helemaal op met gezelschap heel leuk om te zien. 

Yuna, Siberische husky van nu 15 weken. Stout, doordrammertje maar o zo leuk! Alles en iedereen lief en interessant en vooral Pebbels kan ik maar moeilijk met rust laten! Ik denk dat ze nog veel te verduren met me krijgen maar dat het uiteindelijk wel goed komt!  
Sijs heeft zelf al 3 honden gehad vanaf jongs af aan en voor mij is Yuna de 3de. We vinden het wel weer heel veel werk maar genieten er ook met volle teugen van! 

We vinden het leuk om alle verhaaltjes mee te lezen en meningen te delen waar we tenslotte allemaal weer van kunnen leren! 

Liefs

Krabbels aan patricia


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

patricia heeft 61 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van patricia zeer positief gewaardeerd bij 4 waarderingen.

Berichten en online status
patricia was voor het laatst online 7 jaar, 2 weken, 1 dagen, 16 uur, 10 minuten, 38 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^