HondenPage baasje Stefan

Over Stefan

Beschrijving van de American Staffordshire Terriër

De American Staffordshire Terriër is een zeer gespierde en behendige hond, en is uiterst sterk voor zijn grootte.


Hij heeft een brede, krachtige hoofd, korte snuit, en zeer sterke kaken. De ogen van de American Staffordshire Terriër zijn rond en zwart. De tanden moeten in een kruisbeet staan. Zijn vacht is dik, kort en glanzend. Alle kleuren zijn toegelaten, maar ze mogen niet voor meer dan 80% wit zijn. De staart eindigt in een punt. De oren staan rechtop.



De Amerikaanse Staffordshire Terriër, heeft over het algemeen een grotere beenstructuur, een groter gewicht dan z'n neef: de American Pit Bull Terriër.
American Staffordshire Terriër staat ook bekend om zijn behendigheid.

Karakter en temperament van de Amerikaanse Staffordshire Terriër

De Amerikaanse Staffordshire Terriër is een gelukkige en zekere hond. Lief en houdend van mensen. Het is een goedaardig, vermakelijk, uiterst loyaal en hartelijk familiehuisdier. Puppies van de Amerikaanse Stafford Terriër bouwen een goede relatie op met kinderen en volwassenen. Deze hond is steeds in de weer het zijn meester te behagen. Het is een uiterst moedige en intelligente waakhond.



In de loop van de afgelopen 50 jaar, heeft men door zorgvuldig fokken dit vriendschappelijk ras geproduceerd. De Amerikaanse Staffordshire Terriër is moedig en een blijvende vechter indien geprovoceerd. De Amerikaanse Stafford Terriër zal een vijand aanvallen als hij zich bedreigd of ingesloten voelt. Dit ras heeft een zeer hoge tolerantie voor pijn. Socialiseer deze hond van pup af aan om hem te leren omgaan met andere hondenrassen.



Dit ras kan het een inbreker zeer moeilijk maken. De Amerikaanse Stafford Terriër is ideaal als beschermer van uw huis, maar is tezelfdertijd een ideale gezelschapshond.



Wanneer behoorlijk opgeleid en gesocialiseerd word de Amerikaanse Stafford een huisgenoot. Dit ras is geschikt voor actieve eigenaars die boven hun hond kunnen staan. De American Stafford Terriër is een bijzonder vriendelijke hond die in zijn hart steeds een terriër blijft. Een belangrijke karakter trek is zijn vasthoudendheid.


Dat is mijn hond !

Krabbels aan Stefan


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Stefan heeft 0 ontvangen.

Berichten en online status
Stefan was voor het laatst online 10 jaar, 9 maanden, 3 weken, 3 dagen, 11 uur, 14 minuten, 37 seconden geleden

Honden Foto's

Stefan heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^