HondenPage baasje Jose

Over Jose

honden foto van Jose Wij hebben een schat van een hond, genaamd Sil! Het is een kruising tussen een labrador en een border collie. Hij is op 1 dec. 2012 geboren. Groetjes Jose

Krabbels aan Jose

honden page profiel JoseJose schreef om 19 februari om 21:08
Hoi Zita, Nee we gebruiken geen clicker. Jou tip ga ik oefenen samen met Sil. Ik heb vanavond net de tweede les gehad. Ook heb ik advies gevraagd bij de hondenschool. Advies: bij je roepen, eerst halsband vastpakken, dan pas belonen met iets lekkers. Maar hij ziet op een afstandje iets lekkers in mn hand en gaat weer vrolijk verder rennen grrrrr hahaah.. maar ik moest het gewoon vaker oefenen, ook in huis. Ik ga morgen maar is oefeningen doen!
honden page profiel Zita (Sep)Zita (Sep) schreef om 19 februari om 20:42
Hoe lang duurt je puppycursus nog, en gebruiken jullie een clicker? Je kunt het hierkomen oefenen, door hem (aangelijnd), te laten zitten en blijven, dan (eerst 1 en dan opbouwen) een stap weg en terug gaan, kun je verder weg (een stap of 5, nog wel de riem vast), dan hem bij je roepen. En dan oefenen met de riem naast hem te leggen, paar passen weg te lopen en roepen, en dan zonder riem. Sep let in het bos juist heel goed op ons. Op het moment dat hij met mijn meiden echt door het bos struint (en ik netjes op het pad loop), heeft hem roepen totaal geen zin, want het is veeeeel leuker om bij die meiden in het bos te blijven, dan bij mij op het pad te komen :).
honden page profiel JoseJose schreef om 17 februari om 16:48
Vanmiddag even lekker in het bos geweest met onze Sil. Hij vond het natuurlijk prachtig. Op het moment dat hij bij ons moest komen, was hij niet te pakken te krijgen.. haha.. we zijn wel een half uur bezig geweest, hij sprong telkens weer weg, ookal probeerde ik hem te lokken met een hondensnoepje. Iemand tips hoe ik dit makkelijker voor elkaar kan krijgen?

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Jose heeft 104 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Jose zeer positief gewaardeerd bij 3 waarderingen.

Berichten en online status
Jose was voor het laatst online 9 jaar, 6 maanden, 1 weken, 5 dagen, 11 uur, 30 minuten, 38 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^