HondenPage baasje Anja Hans en teckeltjes Jex en Joris

Over Anja Hans en teckeltjes Jex en Joris

honden foto van Anja Hans en teckeltjes Jex en Joris Wij zijn Hans en Anja,Hans is al met pensioen en ik werk nog in de zorg.Wij hebben een tweeling Rick en Ivana en 2 lieve teckeltjes waarvan Jex de oudste is en Joris onze jongste in het gezin.

Krabbels aan Anja Hans en teckeltjes Jex en Joris

honden page profiel brittiebrittie schreef om 09 september om 13:32
Hoi anja, Zomaar even wat schrijven! Op de marktplaats staat q met advertentie...daaronder staat een vrouw die zegt dat zij met dieren kan praten...en kan vertellen waar ze op het moment zijn! Had haar een dikke week geleden een mail geschreven...om te vragen of zij iets over q wist...het lijkt mij als je een beetje hart heb...dat je dit gratis doet zeg...om elkaar te helpen...het gaat alleen maar om geld...had helemaal niets van haar meer gehoord...en toch ga ik haar weer schrijven[zit mij wel dwars ]...dat als je een beetje een hart heb...en je weet zeker dat je iets kan doen voor je medemens...dat je een tip geef...daar is toch niet altijd geld voor nodig. Ga er eens goed over nadenken hoe ik haar een mail ga schrijven...deze mail stuur ik ook naar Lydia. Groetjes brittie Fijn dat ieder weer zo in de weer is geweest afgelopen zondag...zodra het een beetje weer is...wil ik er ook weer naar toe...wil dan van katwijk naar noordwijk wandelen!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Anja Hans en teckeltjes Jex en Joris heeft 1240 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Anja Hans en teckeltjes Jex en Joris zeer positief gewaardeerd bij 83 waarderingen.

Berichten en online status
Anja Hans en teckeltjes Jex en Joris was voor het laatst online 9 jaar, 9 maanden, 2 weken, 4 dagen, 13 uur, 22 minuten, 5 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^