HondenPage baasje Esther

Over Esther

honden foto van Esther Samen met mijn man woon ik in Deventer. We hebben 3 kinderen die allemaal al zijn uitgevlogen. We hebben 2 Balinezen (katten) van 8 en 6 jaar, 1 langhaar cavia en natuurlijk sinds kort een Welsh Springer Spaniel genaamd Mellow.

Krabbels aan Esther

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ schreef om 29 april om 16:53
Heee, jij hebt ook een Mellow :D En wat een heerlijk koppie heeft ze zeg <3
honden page profiel EstherEsther schreef om 29 april om 11:40
Mellow nu 2 daagjes bij ons en ze is al compleet zindelijk. Kan het eigenlijk bijna niet geloven maar hoe raar het ook klinkt het is zo. Ook vannacht weer helemaal niks terwijl ze toch gewoon in de kamer ligt. Superpuppy!!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Esther heeft 66 ontvangen.

Berichten en online status
Esther was voor het laatst online 11 jaar, 1 maanden, 3 weken, 3 dagen, 6 uur, 47 minuten, 6 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Welsh Springer Spaniël Mellow bijna 12 weken honden foto Hey mijn oor pas er niet meer in ???? honden foto En dit is nu Mellow, een Welsh Springer Spaniel geboren op 27 Februari 2012. Hier precies 2 maand oud, de eerste dag bij ons thuis. honden foto Wanneer komt mijn eten??? honden foto Zoekplaatje...Wie is Mellow?????
Wandeling met VWSS honden foto Bij de fotograaf geweest en wat een prachtige foto is het geworden. Hangt natrrulijk al aan de muur ;-)
Esther heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Mellow, onze Welsh Springer Spaniël


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^