HondenPage baasje Ellen met Noah en Flinn!

Over Ellen met Noah en Flinn!

honden foto van Ellen met Noah en Flinn! Hallo hondenbezitters!

Ik zal mezelf even voorstellen: ik ben Ellen. Ik ben 33 jaar, en ik hou ontzettend van honden.

Ik heb twee honden. Ik heb ze allebei uit het asiel gehaald. Ik ben naar het asiel gegaan en heb verder gekeken dan het uiterlijk en heb 2 jonge langzitters geadopteerd.

Eerst Flinn, een stafford van 5 jaar. Hij had verlatingsangst en had daardoor vaak ongelukjes in huis, maar met zijn karakter was niets mis: hij was echt een schat van een beest. Ik ben met hem bij de basis begonnen, hem behandeld alsof hij een pup was. Opnieuw zindelijkheid + alleen zijn trainen. Het heeft even geduurd en soms zag ik het echt niet zitten, maar het is allemaal goed gekomen. Hij is nu zindelijk en kan zo'n 4 uur alleen zijn!

Toen Flinn eenmaal een stabiele hond was, heb ik Noah geadopteerd. Een basenji van 3 jaar. Ze was naar het asiel gebracht door baasjes die het niet meer zagen zitten. Ze hadden het ras Basenji zwaar onderschat, en ze vonden de hond toch niet geschikt. En aangezien basenji's niet bekend staan als de meest makkelijke hondjes, zat ze ook al een aantal maanden in het asiel. Ze was wel zindelijk, maar ze kon niet tegen andere honden en ze viel uit aan de lijn. Het klikte echter wel met Flinn. Ook met haar ben ik gaan trainen trainen trainen en nu gaat het prima!

Dat zijn mijn hondjes :-D


Foto's volgen later!

Krabbels aan Ellen met Noah en Flinn!

honden page profiel Safi KengeeSafi Kengeegoedgekeurde fokker schreef om 26 januari om 11:37
hahahaha kun je niet gewoon een jpg foto uploaden op je profielpagina? klik je op bladeren en selecteer je de foto die je wilt. Ik maak ze zelf meestal wel kleiner, anders zijn ze te groot. Foto's op het forum zelf plaats ik eerst op photobucket.com en dan kopier je de link. Ik ben ook niet zo een computernerd maar dit lukt me steeds haha Ik ben zooo benieuwd hoe je man en dame eruit zien :D Ik heb trouwens wel contact gehad, maanden geleden over een basenji (brindle) in het asiel, ze zat er al een tijdje en werd vlak daarna herplaatst.. zal dit dezelfde dame zijn? Sasha heette ze in het asiel (d honderdak)
honden page profiel Safi KengeeSafi Kengeegoedgekeurde fokker schreef om 15 januari om 11:44
Hey! Dankjewel!!! We zijn heeel erg blij met haar!! Ze is vandaag "alweer" 9 weken :) ons kleine diamantje.. Nieuwe foto's komen er van de week weer aan! En foto's van die van jouw????? :)
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . schreef om 05 december om 21:24
dank je wel, hahaha , wanneer zet je de jouwe op je profiel / hoewel ik deze ontzettend leuk vind.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Ellen met Noah en Flinn! heeft 322 ontvangen.

Berichten en online status
Ellen met Noah en Flinn! was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 3 weken, 4 dagen, 3 uur, 31 minuten, 54 seconden geleden

Honden Foto's

Ellen met Noah en Flinn! heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^