HondenPage baasje Laura & Figo

Over Laura & Figo

honden foto van Laura & Figo Hallo iedereen !

Ik ben Laura. Hier kun je alles te weten komen over mijn kleine deugeniet, Figo.

Al heel lang wil ik een hond, maar nooit gedacht dat het een poolhond ging worden. Ik ben 17 en al heel men leven bezig met honden, hun gedrag, boeken lezen, hondenkampen enz...

Over Figo z'n verleden weet ik niet veel. Er werd ons verteld dat hij bij de verkeerde mensen woonden die hem als puppy nooit uit de bench lieten. Daarna hebben ze "Rambo" naar het asiel gebracht, waar hij 6 maanden heeft gezeten tot ik hem leerde kennen.

Hij leek toen nog een puppy omdat hij zo extreem mager was. Het grootste probleem was dat hij totaal geen aandacht had voor mensen en nog niets van de basiscommando's kende.

Nu is hij al ong 2 jaar bij ons.
Na veel liefde en aandacht werd hij een echte knuffelbeer! Nieuwe trucjes leren doet hij ook graag. Het is een grote schat en ik kan men leven niet meer inbeelden zonder Figo!

Aelan is Figo z'n kleine "broertje". Hij komt uit Nederland bij een hele goeie fokker. Hij is een Nova Scotia Duck Tolling Retriever. We hebben veel geluk gehad, normaal hadden alle pups al een baasje, maar Aelan was een 6de niet geplande pup.

Aelan woont spijtig genoeg niet bij ons, hij woont een paar straten verderop bij mijn beste vriend, Senne. 'T is een echte retriever en verzot op tennisballen. Aelan leert ongelofelijk snel en houd van aandacht.

Ze zien elkaar dagelijks en zijn beste maatjes. =D

Krabbels aan Laura & Figo

honden page profiel Nieke <3 LancerNieke <3 Lancer schreef om 22 december om 16:38
Wat een mooie Husky heb je!!!
honden page profiel lauralaura schreef om 28 april om 19:49
hoi laura&figo jullie zijn top en tof!!!
honden page profiel Daantje*Quincy&ChayenneDaantje*Quincy&Chayenne schreef om 17 maart om 11:19
Ik heb de foto nooit aan iemand gegeven.. maar het kan natuurlijk zijn dat ze me foto gestolen hebben heb hem namelijk op internet staan. maar ik weet er verder niks van:P Groetjes
honden page profiel theo  en martina theo en martina schreef om 22 februari om 16:01
hoi hoi laura . hier een brichtje vabn martina en theo . ga jij ook gezellig mee lopen in zeewolde ? en hoeveel honden neem je mee? en waar komt je vandaan ? mvg martina en theo en een poot van mylo.
honden page profiel Ilse ft Dazey, Fay & Mainey Ilse ft Dazey, Fay & Mainey schreef om 31 januari om 21:17
Jaa idd dat is gewoon een beetje triest eigenlijk... mja je doet er zo weinig aan he ;) Gelukkig is het allemaal goed gekomen!! En geen dank! :)
honden page profiel Ilse ft Dazey, Fay & Mainey Ilse ft Dazey, Fay & Mainey schreef om 31 januari om 15:28
Is figo alweer een beetje bijgekomen van zijn avontuur??
honden page profiel Syl en de 2 J-tjesSyl en de 2 J-tjes schreef om 27 januari om 01:13
Twee prachtbeestjes en wat heb je een leuk verhaal geschreven over hun. Mijn Iertjes zijn dan wel groot maar ook heel lief! Groetjes Syl.
honden page profiel ingeinge schreef om 19 januari om 11:03
Hey! Ziet er goed uit, die fokker! Als hij op jachttraining zou willen, adviseer ik wel om te kijken naar een trainer die vaker met Tollers heeft gewerkt. Tollers zijn echt wel anders dan labradors en goldens namelijk. Ik heb daar een fout in gemaakt: mijn trainer had geen ervaring met Tollers, en heeft mijn Yori het plezier in de training afgenomen. Thuis samen trainen vindt hij geweldig, maar op de jachttraining doet hij niks meer.... Groetjes!
honden page profiel Orchidee&Huskpower; Misty&Fakie <3Orchidee&Huskpower; Misty&Fakie <3 schreef om 15 januari om 00:13
Hoi! Heb misty nou al 3 x losgelaten (ook al een stuk park!). Ik heb koekjes bij me, die ze erg lekker vind. Heb eerst elke keer aan de lange uitlooplijn (8m) geoefend. Met hierkomen, telkens belonen heel blij praten even rustig worden en dan mag ze weer hobbelen. Totdat dat eigen goed ging en de moed verzameld om haar weer los te laten :p. Ik zorg gewoon dat ik het leukste ben en dan komen ze toch wel terug! Ik ga als ik haar roep op me hurken zitten en roep haar heel blij en speels terug, dan moet ze eerst even rustig worden en netjes zitten dan belonen Koekje even aaien of spelen en dan mag ze weer lopen. Tussen door doe ik ook gewoon wat oefeningen met haar (d.m.v. clicker training) wat ze erg leuk vind! Neem dan even de voorbeelden voor tussendoor: Volgen (netjes naast lopen), naast me zitten (ook voor me nog een keertje), En dan doe ik telkens etappes, 5 min zit oefening dan weer stukje lopen/spelen, dan 5 min volgen of liggen bijv. Misschien dat het met Figo ook lukt! Als je gewoon elke dag daar een uurtje vooruit trekt dan kom je er wel binnen een paar weken denk ik :D. Zolang je het graag wilt kom je er wel (: Groetjes Orchidee en Asha&Misty.
honden page profiel ingeinge schreef om 13 januari om 22:07
hey wat leuk, nog een toller!!! Waar komt Aelan vandaan? Ik volg jachttraining in Nootdorp, bij een meneer die cursus geeft.. Wil je ook op jachttraining? Groetjes, Inge
honden page profiel MeenteMeente schreef om 08 januari om 09:23
Hey Dank je wel! Jouw hond is ook heel mooi! Het is wel te combineren hoor. Het kan soms wel druk zijn, maar ik kan altijd terugvallen op mijn hele lieve huisgenootjes ;-). Nu hoef ik ook niet altijd naar de les. Gr.
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 07 januari om 19:33
Ja, ze durven op de trampoline, maar ze springen zelf niet hoor :)
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef om 07 januari om 17:23
Wat een mooie honden!
honden page profiel      Evelien & Midas Evelien & Midas schreef om 07 januari om 15:04
Dank je wel! :) figo is ook echt een prachtige hond met die lange haren en die geweldige blik, erg mooi!
honden page profiel Orchidee&Huskpower; Misty&Fakie <3Orchidee&Huskpower; Misty&Fakie <3 schreef om 06 januari om 17:07
Bedankt voor je berichtje! Ik vind Figo ook echt super mooie hond om te zien! Ben zelf ook echt verslaafd aan poolhonden (met name Siberische husky en Alaskan Malamute). Jammer dat die los kan lopen. Misty heeft nu een lange tijd vast gezeten, maar loopt sinds een tijdje weer los :D dus ben super trots op der. Loslopen is een tijd fout gegaan omdat ze alles op eet... eenden, kippen, ze graaft zelfs mollen op! Maar ik zorg dat ik leuker ben dan al die beestjes en dat gaat best goed :P. Groetjes Orchidee en pootje van Asha&misty.
honden page profiel mariskamariska schreef om 05 januari om 22:30
ik kon het al zien, dat hij op de winter foto's mooi er uit zag en op de zomerfoto's zo mager.. het is een knapperd! geniet er van.. Dank je wel, we zullen ons best doen, als de honden maar genieten! dat is het belangrijkste..
honden page profiel mariskamariska schreef om 05 januari om 22:04
dank je wel... ik ben zelf ook erg zot op mn roedel.. het is een hele klus soms, maar je krijgt er erg veel voor terug.. Figo is een erg mooie hond, al vindt ik dat hij wel heel erg slank is op sommige foto's, en op anderen lijkt dat minder erg.. ik lees ook dat het een kruizing is, het is duidelijk aan de kop en poten wel een Mal, maar micshien toch met hus erdoor.. iig wel een poolhond lijkt het mij..
honden page profiel Marianne van VersendaalMarianne van Versendaal schreef om 05 januari om 16:16
Prachtige hond die Figo. Groet Marianne en Kayak
honden page profiel WolverineWolverine schreef om 05 januari om 14:54
een pracht hond heb jij
honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers schreef om 05 januari om 14:06
ja, jij hebt ook mooie foto's van Figo! Erg mooi die lange haren!! Prachtig!
honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers schreef om 05 januari om 12:16
Wat is hij mooi! Heb je uitgenodigd voor de poolhonden club. :)
honden page profiel BellaBella schreef om 03 januari om 11:26
Ik ben nog niet zo heel lang bezig met de sledehondensport hoor. Ik train met ZIva in Vlaardingen waar we verschillende teams hebben die uit losse honden bestaan (allemaal mensen die 1 of 2 honden hebben) Misschien woon je daar in de buurt en kan je eens langskomen? Mariska hier op het forum weet veel van de sport (heeft 12 husky's)Verder heb je nu een uitnodiging voor clubs die puur over sledehonden gaan, daar is ook wel info te vinden. Zal straks een priveberichtje sturen hoe ik in de sport beland ben. grtz Bella (mooie hond heb je trouwens, ik begin steeds meer van malle mutsen te houden)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Laura & Figo heeft 474 ontvangen.

Berichten en online status
Laura & Figo was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 4 dagen, 1 uur, 56 minuten, 32 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Op de hondenweide honden foto Frankrijk, de zus met Figo honden foto Figo al even bij ons met z'n eerste vriendje honden foto figo op hondenkamp honden foto Senne en Figo honden foto nog in het asiel
Laura & Figo heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: figo eerste dagen bij ons


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^