Over annemieke&nak

honden foto van annemieke&nak Hoi ik ben Annemieke,ik ben alweer 53(niet van binnen hoor?),en heb een 11jarige zwarte labrador Nak genaamd.Nak is een super relaxte schat van een hond.Lief,knap,glimmend een echte joris goedbloed.
Zijn allerbeste vriendje is Willem,een Welsh Springer Spaniel van twee nu.
Verder is Nak gék op eten,wandelen,zwemmen,of nippledippen.Beefjerkies vind hij het einde,maar ook een eitje,en z*n dagelijkse karnemelk gaan erin als koek.
Mijn vriend daar is hij ook stapelgek op.We wonen  vlakbij Amsterdam,en dat is super want er is veel water hier nl rivier De Vecht.
Het bos is ook dichtbij,en het strand is maar een half uurtje rijden,dus ik geloof niet dat ons Nak,dan ook maar iets tekort komt.
Nak is mijn allerliefste maatje,en ik ben elke dag blij om hem te zien,en mee te maken.
Het is een vrolijke,relaxte,schat en mijn grootste hobby,ja ik hou van Nak for ever!

Krabbels aan annemieke&nak

honden page profiel Inge en Jessy & BintiInge en Jessy & Binti schreef om 20 oktober om 12:03
Willem is ook wel heel schattig! Jammer dat ie nu weg is zeg
honden page profiel Inge en Jessy & BintiInge en Jessy & Binti schreef om 20 oktober om 12:02
Dankjewel voor al die leuke reacties op foto's van mijn meiden! Jij hebt ook hele leuke foto's !
honden page profiel Het zoveelste showprofiel voor adverteerdersHet zoveelste showprofiel voor adverteerders schreef om 17 augustus om 14:15
Hallo Annemieke, Bedankt voor je bericht op Yamalle haar rouwpagina. Geef Nak en Willem een flinke lebber van mij. Lieve groet!
honden page profiel Lianne en HinkeLianne en Hinke schreef om 06 juni om 17:11
Hoi Annemiek, Ja dat klopt. Wij wonen in weesp. Ben je daar ook bekend?
honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) schreef om 06 juni om 07:20
Was ook niet moeilijk voor mij om verliefd te worden op dat manneke :)
honden page profiel SuzeSuze schreef om 29 mei om 12:21
Dank u wel voor de lieve reactie! Ik heb alesi de knuffel doorgegeven en hij werd hartelijk in ontvangst genomen. jammer dat ik niet verder kan in mijn topic ondanks dat onze fok eisen gelijk liggen met het fokbeleid van hp
honden page profiel Annemieke & ScottieAnnemieke & Scottie schreef om 28 april om 10:52
Hey Naamgenote ;-p Dat heb ik nu ook heb een fleecedeken erover, hij zit nu aan 3 kanten dicht alleen de voorkant is helemaal open. Dank je
honden page profiel .. schreef om 14 april om 22:56
Hoi Annemieke, de meeste foto's op mijn profiel zijn niet door mij gemaakt, maar door fotografen of vrienden. Hier dus geen google+, aangezien ikzelf maar een klein en 'gewoon' cameraatje heb. Dank voor het compliment! Ik vind Nak er ook uitzien als een schat, mooi beestje. Groetjes, Christina
honden page profiel L&RL&R schreef om 15 maart om 23:01
Hoi Annemieke, sorry voor de late reactie maar ik ben de laatste tijd niet veel hier geweest. Je vroeg mij waarom Ravik geen schoentjes aan heeft tijdens zijn werk. Dat is voornamelijk omdat ik heel goed kijk waar ik hem heen stuur en omdat hij dan ook nergens aan kan blijven hangen. Hij heeft dan zelfs geen halsband om. Als je nog meer wilt weten zijn je vragen altijd welkom. Groetjes van mij en een lik van Ravik.
honden page profiel Eline, Gruul en ThaliaEline, Gruul en Thalia schreef om 05 maart om 15:02
He! Bedankt voor je krabbel, ik zag hem vandaag pas staan. Gruul en Thalia komen allebei uit een spel. Mijn vriend en ik spelen allebei magic the gathering, vandaar dat we ze namen van het spel gegeven hebben. Gruul is een guildnaam, zoals de pvv. Thalia is echt een karakter uit het spel. We zijn ook heel blij met onze 2 honden, Gruul is een spanjaard en Thalia een stamboom Manchester terrier. Het klinkt misschien drastisch maar in deze tijd van economische crisis en geen zekerheid zijn de honden wel een fijne uitlaatklep. Je hebt geen geld nodig om een lange wandeling te maken met ze, of met ze te spelen of wat anders. Soms houden mijn honden mij overeind. Dat ik door ga omdat ik voor mijn honden moet zorgen en meestal zijn we met zijn vieren (mijn vriend ook dan haha) een super team. Wij hebben geen kinderwens dus de honden zijn ons alles. Nu maar hopen dat we Thalia goed opvoeden en ze is een superlieve sociale hond gaat worden. Jouw hond ziet er ook wel heel erg lief uit hoor!
honden page profiel DreamteamDreamteam schreef om 04 maart om 14:26
Hoi annemieke! Bedankt voor de leuke krabbel! Ik heb helaas niet veel foto's van de paarden maar wel een filmpje. Hier heb je de link: http://m.youtube.com/watch?v=sVNFU8b7ApE Jou hond is ook echt mooi! Ik heb bij mijn ouders altijd labradors gehad dus heb er altijd nog een zwak voor, hihi.
honden page profiel DreamteamDreamteam schreef om 04 maart om 14:26
Hoi annemieke! Bedankt voor de leuke krabbel! Ik heb helaas niet veel foto's van de paarden maar wel een filmpje. Hier heb je de link: http://m.youtube.com/watch?v=sVNFU8b7ApE Jou hond is ook echt mooi! Ik heb bij mijn ouders altijd labradors gehad dus heb er altijd nog een zwak voor, hihi.
honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 27 januari om 11:53
A+A=goeie combinatie :-)
honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 27 januari om 11:52
Bedankt voor je steun , alle beetjes helpen. Zouden onze schatten wél beseffen hoe goed ze het hebben bij ons ? :-)
honden page profiel Pooh en TeigetjePooh en Teigetje schreef om 22 juni om 19:18
Zo... Eindelijk ook even bij jou langs geweest... Wat een heerlijke foto's!! En wat een knappert is Nak! Hoe kom je aan die naam!? Groetjes!!
honden page profiel Zita (Sep)Zita (Sep) schreef om 30 mei om 13:26
Hoi Annemiek, ik heb je berichtje niet ontvangen :(
honden page profiel Jess & moJess & mo schreef om 12 mei om 13:07
hoihoi,had laatst je topic gelezen over dat je met Nak naar de dierenarts moest..hoop dat alles goed afgelopen is?ik geloof dat je sindsdien niet meer online geweest bent? groetjes Monique&Jess
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef om 15 februari om 21:58
Hallo naamgenoot ;) Beetje laat, maar alsnog dank je wel voor je berichtje. Nero is idd een lieverd en een vreselijke knuffel beer ( de keren dat ik stampvoetend op hem stond te wachten, tot meneer eens terug kwam )doen dat snel vergeten, haha Heerlijk toch om zo'n lieve goedsul in huis te hebben, vindt je niet ? Fijn weekend en een dikke knuffel voor Nak.
honden page profiel Boef!Boef! schreef om 24 september om 05:48
Wat is Nak ook mooi zeg! Zag dat Nak ook af en toe een eitje krijgt, ik vind dat ook zo lekker! En glimmen dat we doen! Hele stevige poot van, Boef
honden page profiel KK schreef om 23 september om 19:36
dank je wel!!! maar jouw nak mag er zeker ook zijn groetjes,karin
honden page profiel DesmondDesmond schreef om 22 september om 20:55
Hey hallo Annemiek en Nak, Ik werd blij verrast door jullie berichtje. Leuk om zo ontvangen te worden, hoop veel te kunnen delen hier op HP en de vele foto`s op onze pagina zullen zeker volgen :).... Groetjes en een pootje van Desmond en Figo
honden page profiel HummerHummer schreef om 19 september om 22:29
Hi Annemiek, leuk om je krabbel te ontvangen.Ja Hummer heeft veel Labrador trekken, maar hij is veel te groot! Wij zijn stiekem errug op zoek naar wat hem kruist.... die vraag krijgen we ook dagelijks van voorbijgangers/bezoekers, hahaha. Groet, Karin
honden page profiel PetraPetra schreef om 07 september om 07:05
Hoi Annemiek, Noppes is idd een labrador. Dank je wel voor je compliment, Nak is ook een beauty! Zeg maar tegen hem dat een nestje er niet in zit...Noppes is geholpen hihi.
honden page profiel IljaIlja schreef om 29 augustus om 20:01
Hoi, Ja zeker kan je dit met homeopathie behandelen.. Als je mij een pers. berichtje stuurt dan zal ik je een adres sturen en je het een en ander uitleggen.. Ik hoop je te lezen.. Groet, Ilja
honden page profiel r&sr&s schreef om 06 augustus om 13:04
Hallo annemiek, bedankt voor het compliment, uw nak is ook prachtig! Groetjex van romy
honden page profiel annette & de boefjesannette & de boefjes schreef om 30 juni om 17:46
Hoi Annemieke. Dank je wel voor je leuke krabbel. Ik voel me idd een zeer rijk mens hoor!! Jego is een geweldige hond, een goedsul voor iedereen ook voor de twee andere hondjes. Hij is wel een echte tatra hoor, zeer waaks (alleen wat blaffen betreft dan :) en ook zeer eigenzinnig. Maar een echte knuffelbeer. Hij komt van 'z Siedmiu Pagorkow'. Geweldige mensen met hart voor het ras! We hebben nog steeds leuk kontakt met ze!! Groetjes van Annette
honden page profiel fj-Spencer en Kitafj-Spencer en Kita schreef om 05 juni om 16:42
ira is 8 jaar geworden ze was in 10 dagen weg
honden page profiel Floortje FaunFloortje Faun schreef om 23 mei om 13:42
Inderdaad, wat is het leven toch heerlijk voor een Labrador! En vooral: wat is het leven toch heerlijk MET een labrador. Niets leuker dan met hen naar het bos, het strand en het water te trekken, en niets leuker dan ze te zien spelen met hun vriendjes. Jouw Nak heeft zo te horen een heerlijk leventje en ik probeer Doby hetzelfde te bieden. Ook hij is mijn beste vriendje én mijn grote hobby. Schitterende foto van Nak (die met het onderschrift dat hij een knappe man is)! En ja, het is inderdaad een knappe man. Nog veel plezier ermee!
honden page profiel Mandy baasje van GuusMandy baasje van Guus schreef om 08 maart om 17:41
Haaa die Nak! nog een soortgenootje! de Labradors! ja ik moet inderdaad nog een stukkie groeien! en ik doe het ook heel goed allemaal, Mandy heel erg trots op me! heb ik nog een grote voorbeeld, voor later! ;) pootje van guus en groetjes van Mandy!
honden page profiel Elke en haar bende!Elke en haar bende! schreef om 27 februari om 10:50
Hallo Annemiek, jij hebt een mooie lab, Willem ook maar ik ben nu eenmaal weg van Labradors :D en hou oud zijn de hondjes?
honden page profiel BrokkelBrokkel schreef om 21 januari om 09:09
Annemiek, ik heb "wat" meer info over mezelf op mijn profiel gezet. Groet, Brokkel
honden page profiel Mariska en Grace *Shiva(rip)*Mariska en Grace *Shiva(rip)* schreef om 19 januari om 17:26
Dank je wel Annemieke! Je hebt een prachtige labrador! Wat een mooie kop heeft Nak. Gr Mariska en een pootje van Grace
honden page profiel Rita  Cosmo†, Duke†,  Digger, Bayco, Nanu en DokyoRita Cosmo†, Duke†, Digger, Bayco, Nanu en Dokyo schreef om 17 januari om 11:35
Hoi Annemieke & Nak, Leuk dat jij onze site hebt bezocht en een berichtje hebt achter gelaten in ons gastenboek, dank je wel daarvoor. Eindelijk heb ik jou hier gevonden, was wel even zoeken. Ja opvoeden is een klus, die wij de afgelopen drie jaar al twee keer hebben gedaan, de andere twee honden is al weer lang geleden dat zij pup waren. Nanu heeft zeker een koppie, Digger en Bayco zijn stabiel/onzeker getest, dus Nanu is weer een andere uitdaging, hihihi! Maar daar hou ik wel van, van uitdagingen. Weet al wel zeker, hij laat zich echt niet de kaas van zijn brood eten, hihihi! Via onze site, maar ook via HP zal je zeker op de hogte blijven van de vorderingen van Nanu. Oja, al onze honden zijn ongecastreerde reuen Groetjes Rita En vijf pootjes van onze roedel.
honden page profiel WeylynWeylynbijna goedgekeurde fokker schreef om 02 januari om 11:31
Jullie ook nog de allerbeste wensen. Ik begrijp precies wat je bedoeld. Ik moet vaak op mijn handen zitten om maar niet te reageren want dan komt er soms gewoon niet echt iets liefs uit ;)
honden page profiel Yvonne  en DieselYvonne en Diesel schreef om 31 december om 17:36
Hoi Annemieke, Leuk dat je een krabbel voor ons hebt achtergelaten. En Diesel is inderdaad niet de makkelijkste hond maar wij zijn hier thuis nog steeds allemaal dol verliefd op hem hoor en zijn van plan dat de komende 15 jaar ook te blijven. Gr, Yvonne
honden page profiel Maks met Fenna & YunaMaks met Fenna & Yuna schreef om 29 december om 13:27
Hoi ! Ja dat is mijn echte naam, haha :) Ik vind die foto ook geweldig.. Heerlijk zandsmoeltje heeft ze daar :D
honden page profiel LuciferLucifer schreef om 27 december om 10:05
Dank je, jij hebt ook mooie hond hoor, toevallig is het beste vriendinnetje van luus ook een zwarte lab. Is ze helemaal gek mee :).
honden page profiel esther esther schreef om 24 november om 10:19
hoi annemiek en nak! haha...ja, ik zal mijn best doen om er eens een verhaaltje op te zetten. komt goed hoor...leuk, weer een labrador liefhebber! en Nak vind ik een leuke naam!!!! Zo te zien op je foto's heeft ie een heerlijk hondenleven bij jou! Groetjes esther, en een poot van de jongens
honden page profiel chrischrisgoedgekeurde fokker schreef om 14 oktober om 10:50
hallo Annemiek, welkom als vriend!
honden page profiel Dewi & de doodlesDewi & de doodles schreef om 05 oktober om 07:26
Wat een leuk hondje!!
honden page profiel *Laycka en Lady**Laycka en Lady* schreef om 06 september om 21:00
Hoi Annemiek, jij hebt ook een mooie Lab! Wat een mooie glans heeft Nak! groetjes Aly en een poot van Laycka.
honden page profiel davendaven schreef om 23 augustus om 12:32
heej annemiek thanxx voor je leuke en lieve pb !!! greetz daven Jij hebt ook een mooie en lieve hond ,als ik naar zijn fotos kijk zie ik een lieve ,goede lobbes (een goedzak hihi)
honden page profiel .. schreef om 26 juli om 15:10
hee annemiek en nak :) waren wij nog geen vriendjes ?
honden page profiel Marja en DiezelMarja en Diezel schreef om 23 juli om 13:28
Ow,mooie honden hoor,en wat glanst hij mooi..Nak..Leuke naam ook,heel apart greetz marja
honden page profiel Leidy & RayoLeidy & Rayo schreef om 08 juli om 14:43
hey hey, ik las net wat pb berichten terug haha. In Mei voor het laatst gecontact. Al een tijdje terug dus hihi! Hoe is het ermee en met de honden?
honden page profiel .. schreef om 04 juli om 10:30
Wat is nak mooi zeg !! super mooie vacht ! ik vind dat labs altijd zo mooi zielig kunnen kijken en zo krijgen ze meestal ook alles voor elkaar ! heel mooi veel plezier met ze2tjes
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 30 juni om 16:22
Nak blinkt zo van het scherm af, wat een vacht zeg !! Echt een mooie Lab, hij is dan wel zwart, maar hij doet me toch denken aan mijn Yoshike vroeger ! Geweldige honden met een fantastish karakter !! Geef Nak een dikke knuffel van me !
honden page profiel Nadja & BinkNadja & Bink schreef om 12 juni om 19:18
Wat een heerlijke kop heeft Nak zeg! Prachtige hond.
honden page profiel | Cristina | Tjie-ro & Sayuri| Cristina | Tjie-ro & Sayuri schreef om 04 april om 11:58
Heyhey Annemkiek =) Ik wou zelf al sinds mijn 13e een chihuahua nadat de chihuahua van mijn ouders was overleden en dit is me altijd bij gebleven. Op het moment dat ik klaar was om een hond voor mijzelf te nemen werd ik verrast door mijn vriend met Tjie-ro mijn stafford =P dus moest ik de gedachte van een chihuahua erbij nemen toch even opzij zetten..omdat ik Tjie-ro alle aandacht wou geven wat betreft de opvoeding en nu ik dus er nog een bij kan nemen wat ook leuk is voor Tjie-ro heb ik besloten dat te doen ook.. =P Tjie-ro kan met groot en klein overweg anders had ik waarschijnlijk nog een staff genomen i.p.v een chihuahua , maar hij is gelukkig dol op het kleine ras en speelt zo en nu ook met een dwergpinscher. Vandaar dat ik over 1 a 2 dagen mijn chihuahua kan ophalen hihi ik kan niet wachten! Leuke foto's trouwens, je hebt echt een mooie zwarte lab! =D groetjes, xx'jes Cristina
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 28 maart om 23:45
Hoi Annemieke, ik heb jou weer geaccepteerd,ik dacht er èèn verwijderd te hebben ,dat bleken er 2 te zijn ,dus was je weg. Nu ben je terug bij mij ,maar ik niet bij jou.Ik nodig je nog een keer uit ,dan zien we wel.liefs Irene.
honden page profiel DieselDiesel schreef om 22 maart om 14:32
nou, ik vind hem prachtig, een echte lieverd lijkt me. Groetjes Marje
honden page profiel ~*~ Jessica & Koda (~Diesel) ~*~~*~ Jessica & Koda (~Diesel) ~*~ schreef om 21 maart om 17:56
Wat een prachtige hond heb je zeg !! :D zijn vacht is echt mooi glimmend !!
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 21 maart om 10:02
Zo te zien is het toch goed gekomen. Mede door je wachtwoord?? groetjes Irene.
honden page profiel Sheila, vrouwtje van Twinkle v.d.AnsjorosSheila, vrouwtje van Twinkle v.d.Ansjoros schreef om 15 maart om 20:49
Hey vrouwtje van Nak, zomaar even een krabbeltje voor jullie. Las net in onze lab-club de anekdotes.De 2e naam van onze Twinkle zou Hungry moeten wezen hahaha altijd in voor iets lekkers. Groetjes uit Vlissingen
honden page profiel Helena & TyroneHelena & Tyrone schreef om 15 maart om 16:14
Heyzzzzzzzzzzzzzzzzz tuurlijk word ik je vriendje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! groetjes Helena & bokspootjhu Tyrone
honden page profiel Snoo......Snoo...... schreef om 14 maart om 17:43
Dank je voor je leuke krabbel. Leuk he Labjes :-) en zo lekker enthousiast!
honden page profiel jacky  en kyrajacky en kyra schreef om 09 maart om 18:01
dank je voor je lieve berichtje en heb al teruggekrabbel lieve gr jacky en kyra
honden page profiel Labrador LobbesLabrador Lobbes schreef om 06 maart om 20:23
Late reactie van mij, maar ik zit niet zo vaak op deze site. Onze Lobbes hebben we in Maasdam bij fam. Schippers gehaald. Hij is echt een schat. En....een hele rustige lab. Niet zo springerig, wel heeeeeel lief en gek in de bossen! & Nak, hoe ziet die er uit? Geen foto's?
honden page profiel ~~shenaya&jicky~~~~shenaya&jicky~~ schreef om 05 maart om 02:39
hoi annemieke ik ben shenaya...uhm..ik denk dat ik je nog niet ken en jij mij ook niet.maar ik heb je toegevoegd omdat ik graag je vriendin wil zijn en ik wil je graag leren kennen
honden page profiel JapjesJapjes schreef om 01 maart om 16:36
bedankt voor je excuses!
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 01 maart om 14:49
Wil staks wel foto's van Nak zien,ben gek op foto's kijken. Irene.
honden page profiel Hannah en PépéHannah en Pépé schreef om 13 januari om 19:07
Je vroeg een keer waar ik mijn Pépé vandaan heb, ik weet t niet precies, maar nergens onder utrecht ;-). Het is een kruising met vanalles en nog wat, haha! Xx Hannah.....
honden page profiel DieselDiesel schreef om 03 januari om 14:45
Hoi Annemiek, dank je voor het compliment over Diesel. Zie bij jou nog geen foto staan van Nak. Gr. Marje

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

annemieke&nak heeft 4314 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van annemieke&nak zeer positief gewaardeerd bij 118 waarderingen.

Berichten en online status
annemieke&nak was voor het laatst online 6 jaar, 9 maanden, 4 weken, 2 dagen, 3 uur, 54 minuten, 7 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Met mijn vriendje Willem,leuk jochie toch? honden foto Och het kan zo mooi zijn..... honden foto Nak in zijn favoriete,relax houding....,lekker chillen man:o)) honden foto Hier nog eentje dan van mij... honden foto Onze lieverd,in het bos,op de weg die ,,Gebed zonder End honden foto Kijk die voeties.....!Ik weet nog niet hoe ik de foto hier kan draaien.
annemieke&nak heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Nak,mijn liefste vriend.


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^