HondenPage baasje Esther

Over Esther

honden foto van Esther Ik ben Esther en ben in bezit van een cavaliertje genaamd Davey(foto).
Met Davey ben ik begonnen met Agility toen ik een jaar of 12 was en hij 2. Toen we ver genoeg waren hebben we veel wedstrijden gelopen en zijn we 3x eerste geweest bij de Winner junior handling agility(hierna vond ik mezelf te oud en Davey te goed om nog een x mee te doen).Dit hebben we voort kunnen zetten en zijn uiteindelijk tot de B1 klasse gekomen totdat hij 7 werd en we merkten dat hij lichamelijk niet meer in orde was. Spondylose in de nek (en vermoedelijk syringo) nu we gestopt zijn merken we dat hij lekkerder in zn vel zit(hoewel hij agility altijd met grootsmogelijk plezier deed) en dat hij waarschijnlijk nog een aantal jaar mee kan! Via via ben ik aan een lease-hond gekomen kruising border collie x golden retriever(foto) van 4 jaar en ben hiermee begonnen met agility. Van een terughoudende bijna contactgestoorde hond is ze omgetoverd tot een energieke hond met veel will-to-please ookal zal ze nooit zo snel worden als een zuivere border vind ik haar al best snel! Onwijs leuk wat ik met haar bereikt heb en hoe lekker ze nu in haar vel zit. Volgend seizoen gaan we beginnen met A wedstrijden. Omdat een lease-hond fantastisch is maar toch anders omdat het niet je eigen hond is staan mijn moeder en ik nu op de wachtlijst voor een Markiesje!

Krabbels aan Esther

honden page profiel Sandra de MolSandra de Mol schreef om 09 november om 16:11
Leuke profielfoto. Dat wilde ik ff zeggen. Groetjes Sandra
honden page profiel samantasamanta schreef om 24 oktober om 19:00
hee ik heb al 1 keer meegedaan aan de winner niet gewonnen maar misschien did jaar :)
honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker schreef om 24 oktober om 16:31
He hoi! Hij is aangekomen, nu ben ik heel druk druk druk druk, solly :-) Ik hoop je morgen te kunnen beantwoorden. Groetjes!
honden page profiel SusanneSusanne schreef om 22 oktober om 12:12
Hehe, na zoveel enthousiasme moet ik wel een keer ff gaan kijken hoor;-). Ik zal je wel laten weten wat ik ervan vindt. Ik denk dat Billie Jean het ook heel goed zal doen als schapendrijver en bij frisbee. Schapendrijver omdat hij vanaf het eerste moment dat ie bij ons was ALLES ziet. Hij ging/gaat zo op het gras zitten om alles en iedereen aan de overkant te bekijken. In het begin was het ook heel moeilijk om hem te trainen, omdat hij zn volle aandacht bij de buitenwereld had, en niet bij mij of zn snoepjes. Gelukkig is dat helemaal goed gekomen;-) en frisbee vindt ie nu al helemaal geweldig. Hij weet niet van ophouden als ik eenmaal aan het gooien ben. Dus ik twijfel nog heel erg met alles:) maar ik ga iig ff kijken:D!
honden page profiel SusanneSusanne schreef om 21 oktober om 15:10
Hahaha, ja, hij was erg schattig als pup, maar hij is veel leuker naarmate ie ouder wordt;-)! Maar jij traint met je hond, en ik lees dat je er al langer mee bezig bent.. Waarom heb je voor agility gekozen? Ik wil ook gaan trainen later, met Billie Jean, maar ik heb nog geen idee wat.. Dus vandaar dat ik het ff vraag;-).
honden page profiel -Iris & Tommy--Iris & Tommy- schreef om 20 oktober om 20:45
Ik ga bij de FHN lopen omdat dat dichterbij is voor mij en mijn hondenschool is daar bij aangesloten :D
honden page profiel -Iris & Tommy--Iris & Tommy- schreef om 19 oktober om 18:56
Nee voor alles :-D Wintercompetiti bij de FHN of Cyno ??
honden page profiel -Iris & Tommy--Iris & Tommy- schreef om 19 oktober om 10:27
Hee, oke tis wele en mooierd hoor :-D uumh goed we hebben nu 2 onderlinge gehad ;) volgend jaar starten we bij de FHN. We zijn nu bezig met een team op terichten (loge,kleding etc...)
honden page profiel profiel verwijdertprofiel verwijdert schreef om 05 oktober om 18:00
hoe is het nu met jou cavaliertje, ik hoop dat alles goed is. groetjes lobbeke
honden page profiel -Iris & Tommy--Iris & Tommy- schreef om 03 oktober om 16:00
wat een mooierds zeg ! wat gaaf dat je mee deed aan de winner :D:D !!
honden page profiel ukkieukkie schreef om 02 oktober om 09:51
Hoi Esther, Wat leuk. Ik ben met Cavaliertjes opgegroeid. Voor mijn eerste echte eigen hondje wilde ik net zoiets alleen zonder alle gezondheidsproblemen, toen ben ik ook bij het Markiesje uitgekomen. Sire (xiron) is een herplaatser. Hij is gefokt door Marijke Westenbrink. Het zijn echt geweldige hondjes! Wij doen Rally-O en behendigheid. Maar een dagje wat minder is ook goed. Groetjes, Fanny
honden page profiel Lotte & Lizzy ~Lotte & Lizzy ~ schreef om 30 september om 18:34
Ja klopt:) jij bent ook toch vroeg begonnen met behendigheid? doe je ook dogdance? groetjes lotte&lizzy
honden page profiel EstherEsther schreef om 30 september om 17:09
Nu net een paar weken eigenlijk! Heb me gelijk ingeschreven toen de lijst weer open was!:P as zondag ga ik naar de jonge hondendag! ben erg benieuwd om er zo veel bij elkaar in het echt te zien! (stiekem staan we ook op een andere wachtlijst bij een erkende markiesjesfokker die een kennis van ons is, zij verwacht over 2 jaar waarschijnlijk pups)
honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker schreef om 30 september om 16:55
Hej, leuk dat je zo actief bent met je honden! En wat lees ik, een markiesje? Hier ook een markiesje! Hoe lang staan je op de wachtlijst..? Groetjes Marit

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Esther heeft 145 ontvangen.

Berichten en online status
Esther was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 4 weken, 1 dagen, 8 uur, 54 minuten, 38 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^