HondenPage baasje Lianne

Over Lianne

honden foto van Lianne Hallo mensen,

Ik ben hier binnengekomen met Sita. Een prachtige hond, maar inmiddels geniet een ander van haar enthousiasme. Helaas voor mij, gelukkig voor Sita.

Inmiddels heb ik zelf weer twee honden. Een uit het asiel: Bella een soort Kangal van 1,5 jaar oud en Boes, die is komen aanlopen en eigenlijk nooit meer weggegaan. We zijn er later achter gekomen dat het een dogo canario is van ongeveer jaar oud.

Bella verlaat binnenkort helaas ook ons gezin. Ze is heel lief, maar ook heel actief. Daar hadden we ons helaas op verkeken. Voor Bella is het beter als ik een ander baasje voor haar zoek. Dit is een lang verhaal, maar geloof mij maar, want ik ben ongelooflijk gek met mijn hondje(s)en ik zou ze absoluut niet wegdoen als dat niet beter voor haar is. Ze gaat nu naar Kangalkenners met genoeg ruimte en tijd, waar ze waarschijnlijk beter gedijt.

Nou, dat was alles in een notendop!

Krabbels aan Lianne


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Lianne heeft 75 ontvangen.

Berichten en online status
Lianne was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 4 weken, 2 dagen, 4 uur, 37 minuten, 51 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^