HondenPage baasje Manuela

Over Manuela

honden foto van Manuela Welkom op mijn profiel! Ik ben een complete nieuweling wat betreft puppy's ondanks dat ik een Golden Retriever hier heb lopen, maar daar ben ik samen mee opgegroeid dus heb het niet bewust meegemaakt. Gelukkig kan ik dit wel met Gizmo, de Chihuahua! :-)


Ik ben Manuela, 19 jaar en woonachtig in Overijssel. Ik heb echt een zwak voor dieren, met name katten & honden. Heb zelf 3 katten in mijn bezit (2 katers, tevens broertjes & een vrouwtje) Katten zijn ook mijn favoriete dieren maar ik vind een lieve hond ook echt helemaal het einde en wil dus meer informatie winnen over mijn favoriete rassen (Retriever, Chihuhua, Dalmatiër)

Verder heb ik hobbies als: Designen, Muziek luisteren, Gamen en nouja, de standaard dingetjes, hihi! Meer vragen? Krabbel gerust en dan zullen we zien of je antwoord krijgt... :P


Nala is een Golden Retriever, geboren op 27 Oktober 1995, ze is dus 14 jaar. Ze is echt een lief beest, zo één als haar krijgen we nooit weer en ik zal het ook echt moeilijk krijgen als we haar kwijtraken. Ik was immers vijf toen we haar kregen. Ze is echt gek op ons en wij op haar!


Gizmo hebben we sinds 08-01-2010 en is een Chihuahua (langharig) en is een heerlijk speels mannetje. Hij is geboren op 01-10-2009. Ik hoop dat we met hem net zoveel plezier hebben als met Nala. Gizmo is ook stapelgek op Nala en ziet haar een beetje als mama, wat erg lief is! Hij verschuilt zich regelmatig bij haar als 'ie wat doet wat één van onze katten of ons niet aanstaat, hihi!

Liefs,

Krabbels aan Manuela

honden page profiel .......... schreef om 08 mei om 23:59
wat een leuke honden heb jij! groetjes uit enschede
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef om 23 januari om 00:55
Hihi.. ja dat had ik ook toen benji nog een pup was.. geniet er maar van.. de tijd vliegt voorbij. Groetjes.
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef om 21 januari om 17:50
hey. dank je.. jij hebt ook een mooie chihuahua.=) Leuk he nog zoon eigewijze pup! Die van mij is nu aan het puberen... hmmm ook geen pretje! Veel plezier met je chi en mt je golden!
honden page profiel LaraLara schreef om 19 januari om 20:26
Kan het zijn dat Gizmo een navelbreukje heeft? Ik zal dit misschien helemaal verkeerd zijn, maar mss ook niet :)
honden page profiel Sherilyn en JazzySherilyn en Jazzy schreef om 19 januari om 12:56
is geen probleem hoor, jouw golden mag er ook zijn hoor
honden page profiel Sherilyn en JazzySherilyn en Jazzy schreef om 18 januari om 21:44
ik heb maar 1 hond hoor XD

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Manuela heeft 90 ontvangen.

Berichten en online status
Manuela was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 4 weken, 1 dagen, 21 uur, 47 minuten, 12 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^